Радий бачити Вас на моєму блозі!

Головна сторінка

пʼятниця, 28 жовтня 2016 р.

Цікаві факти про Android.

Пристрої, в яких активізований Android, перевищує 250 мільйонів. Якби люди, які користуються даною системою, вирішили об'єднатися і утворити державу, то вона за чисельністю населення перевищить населення США.


1. Прогрессія продажів.

Щомісяця пристрої Android з шаленими оборотами ростуть в продажах. З кожним місяцем продаються 20 мільйонів Android. Можна порахувати, що кожну секунду купується даний пристрій.

2. На такий вічний спір, що з'явилося першим: яйце чи курка, однозначної відповіді знайти так і не вдалося. Але Android існує, завдяки системі Linux. Порівняти це можна таким чином: Linux - це Адам, а Android - відповідно, Єва.

3. Апгрейд нон-стоп.

Розробники Android працюють, не покладаючи рук, день і ніч. Виводячи в тираж нову версію, починається тривалий процес доопрацювання. Деякі стверджують, що програмісти знаходяться в закритих офісах, і не можуть дозволити собі вийти від туди і припинити мозковий штурм доти, поки НЕ БУДЕ придумана оригінальна ідея, якої немає ні у одного конкурента.

4. Ніяких секретів.

Розробники запевняють в тому, що Android відкрита система. Цей факт підтверджує те, що ця система є популярною серед розробників додатків. На оригінальних і якісних ідеях вони заробляють мільйони.

5. Android Market вміщує 500 мільйонів додатків.

Це твердження вірне, однак, ця цифра збільшується з кожним днем. Встежити за Android Market не представляється можливим. Складається враження, що розробники системи живуть ідеєю «наклепати» стільки додатків для Android, щоб стало можливим обігнати App Store.

6. На даний момент кожен другий смартфон працює на знаменитій системі Android. Можна сміливо зробити припущення, що в руках Гугла перебуває контрольний пакет акцій в світі смартфонів.

Немає коментарів:

Дописати коментар